slide01

Isofaq

Aanbod

ISOFAQ NV beschikt over een uitgebreid gamma van materialen voor uw werken : drainage-, grond-, wegenis- en waterwerken ! Op onze website proberen we u een mooi en duidelijk overzicht te geven van de belangrijkste producten die we in ons assortiment hebben en die u nodig hebt! Natuurlijk zijn er ook tal van aanverwante nevenproducten beschikbaar.

Voor bepaalde gerenommeerde fabrikanten en producten beschikken we over exclusieve partnerships voor de Belgische markt! We hebben verschillende troeven om uw partner te worden en te blijven!

Advies

Door onze jarenlange ervaring in de sector kunnen we u deskundig advies geven bij de uitvoering van uw projecten. Een woord dat we heel belangrijk vinden hierbij is “kwaliteit”. Het is onze bedoeling dat alle partijen (zowel de uitvoerder, studiebureaus en opdrachtgevers,…) een tevredenheid hebben op lange termijn!

Onze langdurige samenwerking met deze producenten zorgt niet alleen voor een optimale onderlinge samenwerking, maar hierdoor beschikken we ook over een pak productkennis en ervaring. Samen met de producenten kunnen wij u steeds de nodige ondersteuning bieden. Hebt u vragen omtrent een bepaald product, een bepaalde toepassing? Aarzel niet en contacteer ons. Onze mensen zullen u bijstaan om de goede keuze te maken!

ISOFAQ NV opteert voor goede kwaliteit en goede service aan een correcte prijs!

Leveren

ISOFAQ NV heeft een depot van circa 10 000 m². Deze oppervlakte hebben we nodig om alle courante en bepaalde minder courante producten in voorraad te hebben! Ons eigen machinepark zorgt er ook voor dat we de grootste beschikbare stock hebben in België van zowel kale en omwikkelde draineerbuizen ! Het machinepark laat ons ook toe om snel op bepaalde specifieke vragen in te spelen (specifieke omhulling, grote hoeveelheid op een korte termijn,…)

De materialen kunnen afgehaald worden op ons depot (zie openingsuren) of kunnen aangeleverd worden op uw werf of depot. Door een combinatie van eigen en extern transport garanderen wij u een snelle uitlevering!

Voor bepaalde materialen (drainage, kabelbuizen, geotextielen) beschikken we over een uitgebreid net aan handelaren in het ganse land. Hebt u slechts een kleine hoeveelheid nodig? Informeer bij ons welke handelaar er in uw regio onze materialen beschikbaar heeft!

Kennis en ervaring in een familiebedrijf

Al meer dan 30 jaar bekleedt ISOFAQ NV een leidende functie als gespecialiseerde groothandel van materialen voor het verzamelen, infiltreren, bufferen, reinigen en afvoeren van water. We beschikken over een eigen machinepark voor het omwikkelen van draineerbuizen. Met onze machines is het mogelijk om diverse types drainagebuizen (flexibel en op lengtes) te omhullen. Sinds enkele jaren kunnen we machinaal omwikkelen tot en met diameter 500 mm ! Hiermee zijn we uniek in de markt !

Vacatures

Bent u op zoek naar een nieuwe job (bediende / magazijnier / machinebediener) ?
Stuur ons gerust uw CV door. Wij houden die bij in een database en nemen contact met u op wanneer we een vacature hebben !