banner

De urban-i combineert geavanceerde technologie met een moderne vormgeving.

1 Roostergoot, 4 stijlen

De urban-i® is een betrouwbare en flexibele oplossing met vier verschillende roosterdesigns die speciaal zijn ontworpen met het oog op de stedelijke dynamiek.

Stradal is een toonaangevende speler op het gebied van gebiedsinrichting en afwateringsgoot- systemen en heeft met de uitvinding van het zelfdragende ‘I-type’ concept de markt voor afwateringsgootsystemen totaal veranderd. Met de ontwikkeling van de URBAN-I® is het bedrijf nog een stap verder gegaan: een assortiment roostergoten met een eigentijds en moderne ontwerp dat volledig afgestemd op de moderne eisen ten aanzijn van inrichting van de openbare ruimte.

Op basis van jarenlange ervaring met de productie van duurzame, e ciënte en innovatieve oplossingen heeft Stradal nu de URBAN-I® ontwikkeld: een afwateringssysteem dat voldoet aan al uw esthetische en technische eisen.

HOE UW STADSLANDSCHAP ER OOK UITZIET, HET IS NIET COMPLEET ZONDER DE URBAN-I®.

Toegankelijk ontwerp

Dankzij het esthetische ontwerp kunt u de URBAN-I® gebruiken voor alle projecten waar design een belangrijke rol speelt, of het nu gaat om de stadskern, een historisch centrum of zelfs nieuwe milieuvriendelijke woonwijken en buitenstedelijke gebieden.

DUURZAAM EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

De URBAN-I® is gemaakt van 100 % recycleerbaar gietijzer en beton, en biedt een ongekende technische kwaliteit. Dankzij het geïntegreerde, zelfdragende I-type systeem is de URBAN-I® heel eenvoudig en snel te plaatsen en bespaart u op kostbare installatiematerialen.

URBAN-I EEN TECHNISCHE REVOLUTIE

Het I-type is speciaal ontwikkeld om de plaatsing van afwateringsgoten sneller en goedkoper te laten verlopen en het aantal werkonderbrekingen te verminderen. Dankzij het geïntegreerde, zelfdragende systeem is de URBAN-I® opgewassen tegen alle verticale en horizontale belastingen.

VOOR DE PLAATSING VAN I-TYPE ROOSTERGOTEN ZIJN GEEN EXTRA INSTALLATIEMATERIALEN NODIG

Zelfdragende afvoergoot (type I) : eenvoudige en snelle plaatsing

Een roostergoot met vele voordelen

Een compleet assortiment

Er zijn ook verschillende accessoires verkrijgbaar: zandvangers, eindplaten, diefstalbeveiliging en gootelementen met een geïntegreerd hellingspercentage van 1% voor Urban-I® 200 en 300.

Roostercollectie – de dynamiek van de stad

De URBAN-I® van Stradal is verkrijgbaar in diverse milieuvriendelijke kleuren: vrij van TGIC, zware metalen of vluchtige componenten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid.

Voor het kleurproces worden de roosters van de URBAN-I® systematisch onderworpen aan behandelingen: zandstraling, metallisatie en vervolgens poedercoating.

Deze procedure zorgt voor:

  • maximale adhesie
  • bestendigheid tegen chemicaliën
  • mechanische duurzaamheid met geoptimaliseerde coating

Blankenberge - Koning Leopold III-plein

Foto’s

Eindeloos veelzijdig

Welk roostermodel u ook kiest, de URBAN-I® past in alle openbare ruimtes en voldoet aan de strengste eisen. Dankzij het uitgebreide assortiment kunt u uw fantasie de vrije loop laten en heeft u de garantie dat uw afwateringssysteem een waardevolle aanvulling vormt op het gebiedsontwerp.